LiveZilla Live Help
Плащане

Ние от eFtini.com предлагаме на Уважаемите клиенти различни методи за плащане на поръчаните артикули.

Плащане при доставка:

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Разходите по наложени платежи и застраховка са за сметка на eFtini.com. За безплатни доставки и друго виж в отстъпки.

Плащане по банков път:

За целта е необходимо да извършите банков превод към сметката на EFTINI.COM Следвайки етапите на поръчката, изберете от меню "начин на плащане" - "банков път". Кликнете на "завършване на поръчката" и в страницата, която се отвори ще видите банковите сметки, по които да извършите превода. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Плащане чрез ePay.bg (карти Борика, EUROLINE, Maestro, MasterCard, VISA, TBICredit)  

Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от българска или международна банка, можете да платите чрез системата на ePay.bg. При избирането на този метод ще бъдете прехвърлени на страницата на ePay.bg, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Следвайте всички стъпки, за да бъдете върнати в страницата на EFTINI.COM, за да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в банковата ни сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

Плащане с Transcard :


Удобен начин за притежателите на Transcard. Предимство е разсроченото плащане, т.е. може да платите с нея, а после периодично да погасявате вноските си. При избиране на този метод на плащане, ще бъдете автоматично прехвърлени на страницата на Transcard, където трябва да въведете Вашите парола и EPin. След приключване на плащането, ще се върнете на страницата на EFTINI.COM, за успешно завършване на поръчката. При плащане с Transcard получавате 1% Cash Back.При получаване на стоката, не дължите нищо на куриера.

Плащане през Money Bookers.com

С този метод можете да платите с всички основни кредитни карти (Visa, Master Card) издадени от Български или чужди банки. При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на MoneyBookers.com където трябва да въведете e-mail адрес и парола или ако нямате да се регистрирате. Можете да платите и директно като въведете данните на Вашата кредитна карта.
MoneyBookers са лидер в он-лайн плащанията в Европа с над 4 400 000 клиента, системата е с много висока степен на сигурност и подържа плащания и в Български лева. След извършване на плащането ще бъдете прехвърлени отново в eFtini.com за регистрация на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от MoneyBookers. При поучаване на стоката не се дължи нищо на куриера.
При плащане с MoneyBookers има такса (2% + 0.58лв)
 
Плащане през PayPal.com

С този метод можете да платите най-бързо с кредитна карта (Visa, Master Card, Amex, Diners) издадена от Българска или чужда банка.  При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на PayPal.com където трябва да въведете e-mail адрес и парола или ако нямате да се регистрирате. Можете да платите и директно като въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти и може да приема и плащания през банкови сметки (не се подържа за Български банкови сметки).
PayPal е една от най-сигурните системи за плащане в света. След извършване на плащането ще бъдете прехвърлени отново в eFtini.com за регистрация на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от PayPal. При плащане с PayPal има такса 5%.
Ако плащането е извършено от нов члена на PayPal ще бъдат извършени допълнителни проверки от наша страна преди да изпълним поръчката. При засичане на опити за плащане с чужди кредитни карти ще бъдат информирани съответните органи на МВР

Плащанията на стоки към "Ай Ем Джи" ЕООД са неавансови и са съобразени с чл.93, ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД)