LiveZilla Live Help
Предишен Следващ

Комплект два броя метална електронна цигара (пура) eGo-T 900 mAh с прозрачни картомайзери CE4

Магазин ЕЛЕКТРОННИ ЦИГАРИ КОМПЛЕКТИ ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА Електронни цигари - 900 mAh Комплект два броя метална електронна цигара (пура) eGo-T 900 mAh с прозрачни картомайзери CE4
Комплект два броя метална електронна цигара (пура) eGo-T 900 mAh с прозрачни картомайзери CE4
Комплект два броя метална електронна цигара (пура) eGo-T 900 mAh с прозрачни картомайзери CE4 Комплект два броя метална електронна цигара (пура) eGo-T 900 mAh с прозрачни картомайзери CE4

Комплект два броя метална електронна цигара (пура) eGo-T 900 mAh с прозрачни картомайзери CE4 Комплект два броя метална електронна цигара (пура) eGo-T 900 mAh с прозрачни картомайзери CE4

39.99лв.
35.99лв.
Бр.
Цена за доставка
Модел: ego-t900-metal-clear
Изпрати запитване Напиши оценка
Кажи на приятел

Комплект два броя метална електронна цигара (пура) eGo-T 900 mAh с прозрачни картомайзери CE4
 

EGO-T с прозрачен картомайзер е една от най-новите електронни цигари от серията eGo , нова революционна система за директно пълнене „NO LEAK“ .
-Системата „NO LEAK“ не позволява изтичане на течност или мирис на изгоряло по време на използване за по-голямо удоволствие.
-Пълнителите  са прозрачни и калибрирани, можете да следите колко никотинова течност ви остава.
-Голяма 900mAh батерия, която позволява над 1200 дърпания на ден.Тя предлага до 4 пъти повече дърпания от нормална електронна цигара.
-Цигарата се състои от картомайзер (CE4) и батерия . Двойната система за изпаряване на цигарите eGo, придава по-ароматен вкус и обем на изпарения дим.

Поръчай никотинова течност Dekang 10 ml. 7.50лв.

Поръчай никотинова течност E-Liquid 10 ml. 3.50лв.

Поръчай никотинова течност E-Health 10 ml. 3.00лв

Съединяване на цигарата eGo: За да сглобите e-Go-T  са ви нужни отделението за батерията, картомайзера и пълнителя с никотинова течност. Първо, завиите батерията в дупчицата на картомайзера, по посока на часовниковата стрелка и леко бутнете пълнителя в атомайзера. Ако използвате повече сила  при поставянето  на пълнителя  в картомайзера, може да го повредите. Не използвайте сила.

Пушене: При натискнето на бутона  стартирането на цигарата отнема 300 ms. Отпуснете го, спрете цигарата. Функциата за пушене не работи при зареждане. Пушенето не може да се зареди при ниво на волтаж на батерията  по-малък от 3,3 v. Минимално напрежение за зареждане на функцията за пушене е 2.7 А.

Зареждане на Картомайзер:  Видео материал - www.youtube.com/watch
За да напълните картомайзера CE4, трябва да развиете мундщука, и да сипвате течност в тялото, като внимавате да не влезе течност в централната тръбичка, след което завивате мундщука обратно и оставяте течността да попие във фитила за около 1-2 минути. След като се е напоил фитила можете да "запалите" своята електронна цигара eGo!

Батерия: EGO-T използва 3.7 V, 900 mAh презареждаща батерия с енергоспестяваща функция, която позволява да включвате и изключвате батерията. Това предпазва от разреждане на батерията, когато цигарата не се използва. Батерията на eGo има вграден микрочип, който предпазва от прекомерното и презареждане.
ЗАБЕЛЕЖКА: Електронната цигара има модерна функция за защита. За да я активирате, натиснете бутона 5 пъти в кратки интервали от време. За да изключите функцията повторете горепосочените стъпки отново!
Видео материал за включване на функцията -
www.youtube.com/watch

Начин на зареждане: За да се избегне повреда на e-Go-T, при нормални условия презареждането на батерията отнема до 5 часа. Зарядното автоматично спира, когато вашата цигара бъде напълно презаредена.
За да презаредите завийте батерията в USB зарядното без да използвате сила. След това включете USB кабела в зарядното или в компютър. Батерията ще издаде светлинен сигнал, че се зарежда. Червената светлина показва, че батерията се зарежда, когато светне зелено, означава, че батерията е заредена напълно.Зарядното позволява зареждане през USB в компютър.

Внимание!:
- Не стягайте прекално силно мундщука, защото може да го спукате или да се пренавие. 
- Дърпайте бавно и никога рязко! В противен случай може да ви влезе течност в устата или да се появи теч.
- Не използвайте прекално гъсти течности.
- Пълнете картомайзера до фитилчето.
- Преди да пушите, разклатете картомайзера, за да се уврерите, че фитилчето е мокро.
- Ако се появи неприятен вкус, обърнете картомайзера обратно, за да може фитилчото да се намокри.
- Уверете се, че сте завили плътно мундщука при слагането му.

 

Комплекта съдържа:

  • 2 бр. батерии 900 mAh 3.7-4.2V 
  • 2 бр. картомайзера CE4
  • 1 бр. USB зарядно
  • 1бр. зарядно за контакт 220V
  • 1бр. торбичка
  • 1бр. никотинова течност 10ml

Гаранция:1 МЕСЕЦ!

ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛЕФОН: 0899 915 613Разгледайте още:
Спортни пружини Honda Accord
309.00лв.
Ангелски очи - LED Angel Eyes за BMW E46 4D
95.00лв.  78.00лв.
Ангелски очи CCFL сини за BMW Е46
56.00лв.  50.40лв.
Измервателен уред буустметър
35.00лв.
Измервателен уред оборотомер
30.00лв.
Ангелски очи CCFL за BMW Е39 (1994-2000)
56.00лв.  50.40лв.
Кристални фарове LED SMD Angel Eyes за Volkswagen Golf 4
350.00лв.   280.00лв.
Кристални диодни стопове за BMW E60 (2004+)
499.00лв.
М-кови Халогени за BMW E39 / BMW E46
77.00лв.

Комплект два броя метална електронна цигара (пура) eGo-T 900 mAh с прозрачни картомайзери CE4 е добавен към нашия каталог Tuesday 27 November, 2012.